Wie zijn wij

Parella

Hee! Mijn naam is Parella Van der Velde

Hoe mensen mij omschrijven? Creatief, chaotisch, ondernemend, sociaal, recht voor zijn raap en altijd in voor nieuwe dingen.

Als klein meisje was ik al druk met fotograferen, waardoor mijn hele familie altijd model moest staan. Ik kom uit een ondernemers gezin dus ook ik wist altijd al dat ik graag mijn eigen bedrijfje wilde, maar waarin?

Mijn moeder heeft mij altijd verteld om dat te doen wat je leuk vind. Dus heb ik voor 5 jaar geleden besloten om een fotostudio te openen in Enschede. Mijn grote passie de fotografie! dat wat ik als klein meisje altijd al deed. maar er zijn al zoveel fotografen en de zoveelste Creepy schuur fotograaf wilde ik ook niet worden. Dus ga ik het anders doen. Maar hoe? Nou gewoon specialiseren in dat wat ik goed kan. Creatief zijn en out of the box fotograferen. Door deze sterkte punten kan ik met trots zeggen dat ik kan verzekeren dat ik elke fotoshoot uniek en met kwaliteit fotografeer. Mijn specialisatie ligt bij Geboorte, Newborn Zwangerschap en Zakelijke bedrijfs fotografie.

Met de jaren is mijn studio dus ook uitgegroeid tot een succesvolle fotostudio met een Geweldig jong team van fotografen, visagisten en beeldbewerkers waar ik erg trots op ben.

Liefs, Parella

Selina

Hoi ik ben Selina !

Ik ben sociaal, erg goed met kinderen en zeer creatief.
Ik ben vooral gespecialiseerd in het fotograferen van peuters, kinderen en familie’s
Ook heb ik een passie voor Boudoir fotografie dus als je deze boekt is de kans erg groot dat ik jou mag fotograferen.
Ik ben niet op mijn mondje gevallen en zeg dus vaak waar het op staat.
Dit is in ons vak vaak een erg prettige eigenschap want zo weet je altijd zeker dat ik er voor zorg dat je op je mooist word gefotografeerd door mij.
Door mijn ervaring in het Team van Parella weet ik hoe ik ervoor zorg dat onmogelijk lijkende dingen toch mogelijk worden gemaakt en worden locatie shoots erg uniek.

Knuffels, Selina

Eric

Hallo, ik ben Eric

Fotograferen kan ik niet maar bewerken kan ik als de beste.
Heb jij dus een zakelijke fotoshoot gehad ? dan heb ik jou foto’s bewerkt.
Ik ben beeldbewerker en bewerk voornamelijk zakelijke bedrijf shoots en foto’s voor website’s.
Ik bewerk elke foto nauwkeurig en precies. Bij ons staat kwaliteit op nummer 1.

Groetjes Eric